OM OSS

Skata Sweden är ett media produktions bolag som verkar inom flera områden

Vi är ett härligt gäng som alltid hittar på nya och spännande saker. Vi vill visa att med rätta inställningen och rätt tänk kan du åstadkomma vad du vill!

SKATA PRODUCTIONS

Vi vet vad som krävs från ide till slutprodukt och vi har vad som krävs  för att göra vilken film som helst. Från 5 sekunds reklam film till långdokumentär.

SKATA MARKETING

Vi gör kampanjer där vi har fokus på att ni ska tjäna mer än vad vi kostar. Utifrån kreativt innehåll som engagerar, annonser som bearbetar samt en digital säljuppföljning skapar vi  mätbara resultat. Vi lägger stor vikt i att förstå er affär och skapa kundresor hela vägen från uppmärksamhet till affär.

SKATA SHOW

Vi skapar de mest makalösa och coola action showerna i Sverige. Boka din idag, vi anpassar vår show efter ditt behov.

SKATA ENTERTAINMENT

Vi har skapat ca 200 YouTube filmer som fått över 2 miljoner visningar och flera hundra andra sociala media inlägg. På Skatas Kanaler har vi över 30 000 följare.

Inom dessa kanaler gör vi kampanjer, samarbeten och underhållning.

 

TEAM SKATA

CREW

SKATA CREW

Det här är gänget bakom kulisserna. De som har skapat Skata Sweden

RIDERS

SKATA RIDERS

Vi har valt ut personer till att vara våra Riders som vi tycker har bra visioner, tankar och så klart duktiga på de dem gör. Vill du vara en skata rider sök idag.

PARTNERS

SKATA PARTNERS

Vi tycker om att ta växta tillsammans, därför samarbetar vi ofta med andra personer eller företag. Vill du läsa om vilka vi brukar jobba med.